Takk for oss

You are here

Etter ti år, hundre utgaver og utrolig mange fine øyeblikk og lesestunder, er tiden inne for aller siste utgave av magasinet Mamma. Les redaktør Hilde Rindals siste Mamma-leder.

I dag er siste nummer av magasinet Mamma i salg. Og denne utgaven av Mamma er spesiell.

Ikke bare er det ti år siden den aller første utgaven av Mamma, dette er også den siste.

Vi har vært gjennom babystadiet, barnehagestart, trass, bleieslutt, varme klemmer, morsomme dager, søvnproblemer, mammaliv, skolestart og tweenstadiet. Nå har tiåringen fått nøkkel rundt halsen og klarer stadig mer på egen hånd.

Og for en reise det har vært!

I 100 utgaver har nesten like mange kjendismammaer fortalt åpent og ærlig om gleder og sorger ved mammalivet. Dere lesere har delt deres historier om både småbarnsliv, sykdom, utfordringer og gleder, dere har åpnet opp hjemmene deres og vist oss hvordan dere bor med barn, og dere har øst av deres kreativitet og skaperglede. Alt dette har vi vært så heldige å få formidle videre.

Dere har gitt oss massevis av skryt, ros og gode tilbakemeldinger, og dere har sagt tydelig ifra om ting dere ikke liker.

Uten dere ville ikke Mamma være akkurat den gode miksen av alvor og fjas, livsvisdom og inspirasjon og det pusterommet vi trenger i hverdagen.

Alt dette glade overskuddet har vi samlet i et ekstra stort jubileumsnummer som vi håper du vil kose deg lenge med.

Samtidig har mye endret seg på ti år, både i mediebransjen og i mammalivet. Men det som aldri går av moten, er at vi foreldre og samfunnet som helhet er opptatt av gode oppvekstvilkår for barn og unge.

Derfor kommer vi tilbake med et helt nytt og annerledes magasin for pappaer, mammaer, lærere, besteforeldre og alle andre som er opptatt av hvordan de viktigste årene i livet former morgendagens voksne.

Det blir uten den rosa glasuren i Mamma, men med alt det viktige, gode og lærerike innholdet.

Vi takker så mye for følget og håper dere blir med oss videre.

Mvh Hilde Rindal


Her er et eksempel på hvordan det nye magasinet vil kunne se ut. Det første nummeret av Aftenposten Oppvekst vil være i salg i februar 2015. Gled dere - det gjør vi!

Netboard will be here

 

↓ Artikkelen fortsetter under